Välkommen till Lindesbergs lasarett

Vi är ett av Örebro läns tre akutsjukhus. Hos oss finns en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande.

  • Synpunkter på vården
  • 1177 Vårdguiden
Medarbetare på kirurgiska kliniken.

Medarbetare på kirurgiska kliniken

Information från landstinget

Vi inför ”Egen vårdbegäran”

2014-10-31
Från 1 november behöver du inte längre en remiss från din läkare för att söka vård på några av länets specialistmottagningar. Istället kan du skicka in en egen vårdbegäran.
Det gäller mottagningar inom internmedicin, hjärtmedicin, reumatologi, neurologi, kvinnosjukvården, lungmedicin eller för hudsjukdomar.


Öppen föreläsning på Lindesbergs lasarett: Modern kirurgisk behandling av knäledens sjukdomar, t.ex. artros

Välkommen på en öppen föreläsning på Lindesbergs lasarett. Torsdagen den 27 november föreläser verksamhetschef tillika ortoped Christer Lundgren om knäledens sjukdomar. 


Föreläsningar i Lindesberg när USÖ firar 50-årsjubileum

Med anledning av det jubileum som Universitetssjukhuset Örebro, USÖ, firar arrangeras en rad föreläsningar under hösten. Några av ämnena är bukkirurgi, demens, sjukdom i kärl och hjärta, stroke, hörselnedsättning och näthinneavlossning.

Samtidigt som föreläsningarna hålls i Örebro sänds de via videolänk till Lindesbergs lasaretts föreläsningssal.

(H)järnkoll - Information om psykisk ohälsa på Lindesbergs lasarett

I våras fanns representanter från (H)järnkoll på plats i entrén på Lindesbergs lasarett för att informera om psykisk ohälsa. Under hösten kommer de tillbaka vid fyra tillfälle.

Fler parkeringsplatser tillgängliga vid Lindesbergs lasarett

Under sommaren har patient- och besöksparkeringen vid Lindesbergs lasarett utvidgats. Nu är asfalteringsarbetet färdigt och 110 bilar kan parkera här.

Ännu återstår småjusteringar innan området är färdigt, bland annat gångväg, trappor och planteringar kring parkeringen. Parkeringens alla platser är dock tillgängliga nu.

Vård

Hitta rätt

Tjänster

Vårdtjänster

Lindesbergs lasarett erbjuder följande vårdtjänster i Mina vårdkontakter:

  • Av- och omboka tid
  • Förnya recept
  • Kontakta oss