Välkommen till Karlskoga lasarett

Karlskoga lasarett är ett akutsjukhus som främst är till för invånarna i västra Örebro län och östra Värmlands län. Alla som väljer att söka vård hos oss är välkomna!

Direktlänkar

  • 1177
  • Tyck till om vården

Medarbetare vid lasarettets ambulansverksamhet

Information från landstinget

(H)järnkoll - Information om psykisk ohälsa på Karlskoga lasarett

2014-09-02
I våras fanns representanter från (H)järnkoll på plats i entrén på Karlskoga lasarett för att informera om psykisk ohälsa. Under hösten kommer de tillbaka vid fyra tillfälle. Första tillfället är tisdagen 23 september, kl. 10-12.


Nytt ambulansintag invigt

Ambulans kör genom blå-gult band.2014-08-13
På onsdagen invigde landstingsstyrelsens ordförande Marie-Louise Forsberg-Fransson Karlskoga lasaretts nya ambulansintag med att köra en ambulans med blåljus genom det uppspända blå-gula bandet.


Nytt kvalitetspris till Karlskoga lasarett

GruppbildKarlskoga lasarett har tilldelats det nyinstiftade kvalitetspriset Swedish Team Excellence Award och Lennart Sandholmpriset för sitt arbete med att förebygga trycksår hos patienter och arbetsskador hos personalen. 
 

Färre vårdskador med en bra arbetsmiljö

Genom ett långsiktigt och systematisk arbete har Karlskoga lasarett skapat en patientsäker vård och en säker arbetsmiljö som sparar pengar. Nyckeln till framgång är patientens delaktighet, ledningens och medarbetarnas engagemang och ett arbetssätt som genomsyrar hela vårdkedjan.

Vård

Hitta rätt

Tjänster

Vårdtjänster

Karlskoga lasarett erbjuder följande vårdtjänster i Mina vårdkontakter:

  • Av- och omboka tid
  • Förnya recept
  • Kontakta oss